Reviews of Atlas Pogo


29/03/12 – Reviews of Atlas Pogo

Here are some quotes from the first bunch of swedish reviews. We haven’t initiated the international PR drive yet, but hopefully we will gather some reviews in other languages within the nearest months.

”Crash Nomada har (…) inte fastnat i något nostalgiskt tillbakablickande. På nya skivan Atlas Pogoråder en suverän frihet i det estetiska uttrycket. (…) Crash Nomada utvecklar nämligen det som historiens bästa och mesta punkband en gång öppnade upp för – en utblick som sträcker sig bortom den västerländska rockkanon.”

ERGO  3/5

”Musiken är smittande (… ) spelglädjen är påtaglig och live lär bandet med största sannolikhet vara något i hästväg.”

SMÅLANDSPOSTEN  3/5

”Det är spännande att det finns ett svenskt band som verkligen vågar ta ut gränserna på det sättet som Crash Nomada uppenbarligen gör (…) Musiken är mycket medryckande (…) En av årets starkare skivor så här långt.”

NYASKIVOR.SE  4/5

”Det är ett ruskigt drag emellanåt, det hoppas och röjs och dansas och skriks, dragspelen brötar, trummorna har fått spatt och Mano Negra blandas med balkan, mellanöstern, The Clash (…) Dustbin of History röjer på som ett skenande tåg och man kan inte sluta le (…) Renegade Democracy är den perfekta blandningen mellan Firewater och Les Negresses Vertes.”

GAFFA  3/5

“Här hörs det att de faktiskt har det lite roligare än alla andra band när de spelar och det smittar av sig. När det vräks ut så härlig eklektisk speedmetaletno som i Dustbin Of History (…) Ett lite svängigare och mer urbant The Clash kan ju liksom inte bli fel.”

MAGASINET IKON

”Man blir så jävla glad när man lyssnar till gruppen och jag som inte brukar gilla att dansa känner att det faktiskt spritter i benen en hel del. En riktigt intressant skiva”

SKRUTT MAGAZINE